KIK VAGYUNK?

A Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülete (MUFOSZ) jogelődje a Magyar Munkavédelmi Kamara (MMK) 1990-ben alakult. A Kamarát, mint érdekképviseleti szervezetet 1991. január 8-án jegyezte be a Fővárosi Bíróság 6Pk.64.538 sz. végzésével.

Az MMK a kamarai törvényben megjelenő korlátozások miatt 1994-ben kénytelen volt változtatást végrehajtani, és így a ma is használt néven 1994. január 18-i bírósági változás bejegyzés óta működik.

A MUFOSZ céljai és ezzel kapcsolatos feladatai: Az Egyesület alapvető célkitűzései: az egészség-megőrzési tevékenységben közreműködő szakemberek összefogása, aktív közreműködés az egészséges és biztonságos munkavégzést biztosító környezet kialakításában, a munkabiztonsági és foglalkozás-egészségügyi szakma érdekeinek képviselete.

A célkitűzésekkel kapcsolatos legfontosabb feladatok: szakmai rendezvények, tájékoztatók, kiadványok szervezése és kiadása, a munkabiztonsági és foglalkozás-egészségügyi szakmát érintő szabályozásban való aktív részvétel és szakmai képviselet, a szakterületen működők összefogása, a szakemberek segítése, szakmai tanulmányok, elemzések, jelentések készítése, a szakma etikai normáinak képviselete és terjesztése.

Éves tagdíjunk:

magánszemélyeknek 10.000 Ft

cégeknek, intézményeknek: 20.000 Ft

Számlaszámunk: 11706016-20717849

Milyen előnyökkel jár a MUFOSZ tagság:

  • a MUFOSZ által szervezett konferenciákon díjmentes részvétel (2017-ben 8 konferenciát rendezünk)
  • hozzáférési jogosultság a honlap belső tartalmához, ahol oktatási segédanyagok, előadások anyagai, szakmai anyagok és sok hasznos információ található, mellyel megkönnyítjük a munkáját a munkavédelmi szakembereknek
  • díjmentesen megkapják a negyedévente megjelenő Munkavédelem és Biztonságtechnika folyóiratot
  • a minősített munkavédelmi szakemberek nyilvántartásában szerepel
  • segítséget nyújtunk szakmai kérdésekben
  • lehetőséget biztosítunk kapcsolatok kiépítésében

Intézményi/céges tagság esetén az Intézmény/cég maximum 3 főt delegálhat a tagságba.